Loading... Loading...

Antrenori personali

  • Home
  • Antrenori Personali

CUNOASTE ECHIPA

Ne mandrim cu Antrenori Personali cu experienta, profesionisti si cunoscuti in sport, cu sute de transformari corporale, gata sa te ajute si motiveze sa-ti atingi obiectivul.
bogdan-andronache
Telefon: 0720 977 166

BOGDAN ANDRONACHE

Instructor sportiv acreditat de federația Română de fitness și culturism din 2010. 

Instructor sportiv acreditat de Federația Română de Powerlifting.

Arbitru acreditat de Federația Română de Powerlifting. Sportiv de performanță în Powerlifting.

Multiplu medaliat în Campionatele interne de Powerlifting categoria 120kg.

Experiența a sute de transformări în programe de slăbire/tonifiere. Unul dintre cei mai populari și îndrăgiți antrenori personali din branșă.

daiana-berbece
Telefon: 0746 124 037

DAIANA BERBECE

Numele meu este Daiana Berbece si sunt absolventa a ISRO- Fitness Education School.

Pasiunea mea de ani de zile este Fitness-ul. Aceasta pasiune s-a transformat intr-un stil de viata pentru mine si te pot ajuta si pe tine sa descoperi tainele acestui sport.

Daca iti doresti o schimbare, o evolutie, impreuna vom incepe acest proces frumos si vom atinge obiectivul propus. Nu iti promit ca va fi usor, dar cu siguranta va merita!

catalina-mihai
Telefon: 0747 273 270

CATALINA MIHAI

Cu înclinații spre sport și mișcare încă de la o vârstă fragedă, am dezvoltat o mare pasiune pentru ceea ce înseamnă sport, disciplină și o viață echilibrată. 

În prezent sunt antrenor de fitness, instructor personal de fitness și instructor de spinning.

Am absolvit cursul de antrenor personal la școala Fitness Scandinavia.

Daca ești cu adevarat motivat și în sfârșit ai luat decizia să îți depășești propriile limite impuse doar de către tine, te aștept la Evolution Fitness.

gabriel-raducu
Telefon: 0720 981 832

GABRIEL RADUCU

„O minte plină de obiective și o inimă plină de pasiune”

Student la Universitatea Transilvania din Brașov, Facultatea de Educație Fizică și Sport cu specializare Sport și Performanțe Motrice.

Absolvent al cursului de Instructor Fitness al școlii Fitness Scandinavia.

Specializat în antrenament fitness, antrenament cardio în circuit, antrenament mixt în circuit și antrenament în circuit.

damoc-mihai
Telefon: 0726 184 885

DAMOC MIHAI

Pasionat de sport încă din liceu, Mihai este multiplu medaliat la powerlifting.

Dupa practicarea sportului de performanță timp de 4 ani, s-a orientat personal training și mai exact către fitness.

Cu peste 15 ani de experiență în lumea fitness-ului el s-a alăturat echipei EVOLUTION ca instructor. Cu perseverență și cu zambetul pe buze Mihai te va ajuta să obții rezultatele dorite.

sergiu-boricean
Telefon: 0773 338 434

SERGIU BORICEAN

Hei, tu! Da, tu! Dacă simți că e timpul să faci o schimbare în viața ta, ei bine, ai nimerit în locul potrivit. Numele meu este Sergiu Boricean și, sunt instructor de Fitness și Personal Trainer.

Munca depusă în ultimi nouă ani, acest timp, m-a determinat să particip la diferite concursuri.

Am obținut titlurile de:

  • Campion National 2019 Men’s Physique
  • Campion Balcanic 2020 Men’s Physique
  • Locul Vl Campionatul Mondial Men’s Physique

Dacă te simți pregătit/ă și îți dorești să faci parte din echipa mea, te aștept să începem antrenamentele pentru un corp și o minte sănătoasă!

catalin-marius-gheorghisor
Telefon: 0743 328 947

CATALIN MARIUS GHEORGHISOR

În urmă cu 6 ani am absolvit primul curs de antrenor personal, dar nu m-am oprit acolo, am finalizat următorul curs cu specializarea recuperare posturală si antrenamente de grup, în prezent fiind student al Facultății de educație fizică si sport, ramura kinetoterapie și motricitate specială.

Scopul meu în meseria de antrenor este să identific nevoile oamenilor și să pornesc împreună cu ei către schimbare!

Acceptă provocarea, hai în echipa mea!

WhatsApp Image 2023-11-14 at 14.18.48
Telefon: 0742 074 298

Dan Cristescu

Intră în contact cu antrenorul nostru de Cross_Fit certificat Nivel 1 (CF-L1) cu experiență începând din 2018. Cu o carieră în sportul de performanță începând cu vârsta de 14 ani, în karate, practicând fitness și culturism de la 18 ani, iar din 2015 dedicat complet Cross_Fit-ului, cu medalii obținute în competiții de karate și atletism.

Investit în succesul vostru, dedicat să vă susțină în atingerea obiectivelor de fitness și valorificarea întregului vostru potențial.

WhatsApp Image 2023-11-14 at 14.19.39
Telefon: 0770 459 647

Oana Chebac

De mica pasiunea mea pentru sport si miscare a fost una dintre cele mai importante din viata mea. Am decis sa fac cursul de Level 2 Certificate in Fitness in Anglia, apoi am descoperit Cross_Fit-ul care mi-a aratat ca mereu este loc de mai bine.

Am decis sa ma dedic sportului, sa invat, sa predau si sa particip la concursuri de Cross_Fit. Corpul nostru este capabil de atat de multe lucruri uimitoare si am realizat asta in primele ore de Cross_Fit.

Abilitatile noastre sunt nenumarate, iar eu sunt aici ca sa te indrum catre a iti descoperi propriile puteri!

DE CE SA ALEGI SA LUCREZI CU UN ANTRENOR PERSONAL

Antrenamentele cu un antrenor personal în sala de fitness sunt extrem de eficiente dacă doriţi să ajungeţi la formă dorită în cel mai scurt timp posibil. 

Antrenorul personal vă va evalua şi reevalua răspunsul organismului şi metabolismului la exerciţiile din timpul antrenamentului. În funcţie de rezultatele obţinute, antrenorul va decide în continuare programul care trebuie urmat.
Împreună cu antrenorul personal veţi stabili obiectivele pe care doriţi să le atingeţi în urmă programului de antrenament. Antrenorul va aprecia în funcţie de priorităţile dumneavoastră şi în funcţie de potenţialul fizic, timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.


CUM SA-TI PROCURI UN ABONAMENT CU ANTRENOR PESONAL