Loading... Loading...

Regulament intern de functionare

  • Home
  • Regulament Intern

Sectiunea I. Calitatea de membru si generalitati

Ne rezervam dreptul de a ne selecta membri/clientii.

Membri/clientii locatiei noastre declara pe proprie raspundere faptul ca sunt APTI pentru efort si se afla intr-o conditie fizica optima pentru desfasurarea activitatilor sportive in cadrul locatiei noastre.

Abonamentul este nominal si nu poate fi transferat de catre titularul acestuia nici unei terte persoane. Eventuala posibilitate de transfer va fi aprobata sau nu, in functie de situatia fiecarui membru, ramanand la latitudinea SC FIT BODY EVOLUTION daca va fi acceptata.

Accesul in incinta SC FIT BODY EVOLUTION se poate face doar in baza aplicatiei/cardului de membru pe care membrul trebuie sa o/il prezinte, in mod obligatoriu, la receptie, pentru fiecare intrare in parte.

Abonamentul este valabil incheiat numai daca documentul de identitate (carte de identitate sau pasaport) al membrului a fost verificat de catre un reprezentant SC FIT BODY EVOLUTION, care a constatat corectitudinea datelor furnizate si, respectiv, daca acesta contine fotografia electronica a membrului.

Abonamentul se cosidera valabil incheiat FIZIC la receptia locatiei numai dupa semnarea tuturor documentelor necesare si achitarea de catre membru a pretului serviciilor comandate cu respectarea termenelor de plata prevazute in continutul facturilor emise de catre SC FIT BODY EVOLUTION, in prezentul contract sau astfel cum au fost stabilite in baza unor oferte promotionale sau a unor oferte individuale formulate de catre SC FIT BODY EVOLUTION, sau ONLINE, doar dupa urmarea pasilor necesari pentru plata online si validarea acesteia.

Sumele platite de catre membri cu titlul de pret al abonamentului SC FIT BODY EVOLUTION, NU se restituie indiferent daca membrul utilizeaza efectiv sau nu serviciile mentionate in abonament, pe parcursul perioadei de valabilitate a acestuia.

Fiecare persoana care doreste sa dobandeasca calitatea de membru este nevoita sa aiba varsta de minim 15 ani.

Abonamentul permite accesul membrilor in salile de antrenament si utilizarea echipamentelor aflate in dotarea SC FIT BODY EVOLUTION.

Intrarea membrilor este permisa 1 singura data pe zi.

Abonamentul nu include costul asistarii dedicate a membrului de catre un antrenor personal,acest cost fiind suplimentar pretului abonamentului conform tarifelor si ofertelor comunicate de catre SC FIT BODY EVOLUTION, urmând a fi achitat de catre membru direct antrenorului personal, care are obligatia de a elibera chitanta, factura, etc , membrului, inainte de inceperea sesiunilor de antrenament cu un antrenor personal.

Abonamentul de tip ,,Happy Hour” permite accesul membrului in incinta SC FIT BODY EVOLUTION, incepând cu ora 11:00 pana la 16:00. Membrii care beneficiaza de un astfel de abonament sunt obligati sa paraseasca SC FIT BODY EVOLUTION cel mai târziu la ora 16:00.

Copiii minori , in vârsta de pâna la 15 ani, vor vea acces in incinta SC FIT BODY EVOLUTION numai sub stricta supraveghere a unui PT, care va fi unicul raspunzator pentru conduita si siguranta copiilor. Copii minori ai membrilor nu pot fi lasati in sali sau la receptie/lounge in grija receptionerelor sau nesupravegheati, zona receptiei/lounge este destinate flolosintei membrilor salii, nu va fi folosita ca “loc de joaca pt copii”.

Toti membri pot beneficia de suspendarea abonamentului, la cerere, pentru o perioada de maxim 30 zile pentru abonamentele pe 6 luni, 60 zile pt abonamentele pe 12 luni si respectiv pentru o perioada de maxim 14 zile, pentru abonamentele care au fost incheiate pentru 3 luni. Abonamentele valabile 1 luna nu beneficiaza de politica de suspendare. Cererea de suspendare a abonamentului se face DOAR prin e-mail, la adresa “office@evolutionfit.ro” in care se specifica numele membrului si perioada de suspendare. Beneficiul suspendarii abonamentului nu poate fi acordat retroactiv.

Membrii pot solicita, de asemenea, suspendarea abonamentului, pentru motive de natura medicala,ca urmare a unor imbolnaviri sau accidentari, carantina Covid(cu acte de la DSP) pentru o durata de maxim 4 luni. Suspendarea abonamentului din motive medicale este valabila numai in baza prezentarii de catre membru a unui document medical original, cu stampila unitatii medicale si parafa doctorului, document care sa interzica expres membrului respectiv practicarea de exercitii fizice, cu indicarea perioadei in care efortul fizic este contrainicat..

Cererea de suspendare a abonamentului trebuie sa fie aprobata in prealabil de catre managerul SC FIT BODY EVOLUTION, aprobare care nu va fi refuzata sau intârziata nejustificat.

Program EVOLUTION FITNESS

Luni-Vineri 06-22 / Sambata -Duminica 08-20. Ne rezervam dreptul de a modifica programul de functionare a intregii locatii sau a anumitor facilitati. 

SC FIT BODY EVOLUTION si angajatii acesteia nu vor raspunde pentru obiectele de imbracaminte, incaltaminte sau orice alte obiecte personale sau valori respectiv obiecte de valoare, ale oricaror membri,invitati sau copii ai acestora care sunt deteriorate, pierdute sau furate. Membrul declara si garanteaza ca toate exercitiile si utilizarea tuturor facilitatilor SC FIT BODY EVOLUTION, respectiv utilizarea aparaturii, bailor sau celorlalte servicii si/sau participara la oricare si toate exercitiile fizice furnizate de SC FIT BODY EVOLUTION (inclusiv prin intermediul cursurilor conduse/coordonate/supravegheate de antrenorii SC FIT BODY EVOLUTION) si ca SC FIT BODY EVOLUTION si/sau orice societati afiliate si/sau agentii si angajatii/colaboratorii respectivi ai acestora nu sunt raspunzatori fata de membru si/sau proprietatea acestuia pentru niciun fel de pretentii, cereri, actiuni sau cauze de actiuni, de orice natura, care rezulta din sau in legatura cu utilizarea oricarora dintre serviciile si/sau facilitatile SC FIT BODY EVOLUTION si ale oricaror societati afiliate si/sau agentilor si angajatilor respectivi ai acestora sau locatia unde sunt situate acestea, iar prin prezenta membrul exonereaza si elibereaza in mod expres si pentru totdeauna SC FIT BODY EVOLUTION si orice societati afiliate si agentii si angajatii respectivi ai acestora, de orice fel de pretentii, cereri, vatamari, daune, actiuni sau cauze de actiuni rezultând din pierderea, furtul sau deteriorarea bunurilor ori vatamarea sau decesul cauzat de accidentari sau de fapta unui alt membru ori invitat.

SC FIT BODY EVOLUTION si angajatii acesteia sunt exonerate de orice raspundere pentru eventualele accidentari ale membrilor/clientilor, ca urmare a folosirii neadecvate a echipamentelor, a nerespectarii instructiunilor producatorului echipamentului ,postate pe fiecare echipament sau a faptului ca nu a fost solicitat ajutorul staff-ului locatiei in prealabil.

In caz de accident, membrul convine ca va fi examinat pe propria cheltuiala de un medic care va trimite un raport scris atât membrului cât si SC FIT BODY EVOLUTION. Membrul declara ca i-au fost aduse la cunostinta riscurile de accidentare si se obliga sa respecte regulile minimale de prevenire a accidentelor, asumându-si responsabilitatea pentru eventualele urmari in ceea ce priveste sanatatea sa si a invitatilor sai sau a persoanelor pe care le-ar putea vatama in timpul si ca urmare a activitatilor desfasurate in incinta SC FIT BODY EVOLUTION.

In cazul deteriorarii de catre membru sau de catre un invitat al acestuia a echipamentului pus la dispozitie, membrului i se va imputa plata unui cost ca urmare a distrugerii echipamentului. Membrul declara ca a fost informat privire la pretul abonamentului si costurile care i se vor imputa in cazul deteriorarii echipamentului pus la dispozitie de SC FIT BODY EVOLUTION, acestuia sau celorlalte persoane aflate cu acesta in incinta SC FIT BODY EVOLUTION.

Antrenorii personali care nu fac parte din echipa locatiei noastre, nu au permisiunea sa efectueze antrenamente personale in locatie.

Eventualele reclamatiiale membrilor se fac in scris, in formularul special, care se afla la receptie.

Sectiunea II. Regulament de ordine interioara

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

Membrii salii au obligatia sa aiba intotdeauna cu ei aplicatia/ cardul de membru pentru acces. In cazul in care membrul refuza sau se afla in imposibilitatea, indiferent din ce motive, sa prezinte aplicatia/ cardul de membru la receptie, S.C FIT BODY EVOLUTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a interzice accesul in locatie. In cazul in care membrul solicita accesul in locatie fara a fi in posesia aplicatiei/cardului de membru, fie din cauza deteriorari, pierderi acestuia sau alte cauze, membrul va achita o taxa de 25 de lei, in scopul inlocuiri respectivului card de membru, numai astfel putand fi posibil accesul in locatie. 

Deasemenea se percep urmatoarele taxe pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea urmatoarelor echipamente:

Card membru – 25 lei

Bratara acces vestiar – 15 lei

Prosop – 50 Lei

Va aducem la cunostinta ca, avand in vedere programul de functionare al salii, ultima intrare in sala se face la ora 21:00.

Dupa ora 21:00 nu se va mai permite accesul membrilor in sala.

Nerespectarea repetata a reglulamentului salii duce la anularea abonamentului

Membrii trebuie sa respecte si REGULILE DE CONDUITA in sala, vestiare si SPA detaliate mai jos si amplasate in fiecare locatie.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

Nu este permis antrenamentul efectual in incalmaminte sau haine de strada

Este OBLIGATORIU sa aveti o igiena personala adecvata, dusul si deodorantul sunt puternic recomandate.

Este OBLIGATORIE aplicarea prosopului personal la contactul corpului dumneavoastra cu diferite aparate si echipamente ale salii.

Este OBLIGATORIU sa puneti la loc discurile, ganterele si echipamentele cu care ati lucrat.

Este OBLIGATORIE, dezinfectarea echipamentelor si aparatelor,cu solutii profesionale pe care le aveti la dispozitie in sala, dupa ce a-ti terminat de folosit acel aparat.

Masuri in caz de pandemie Covid:

* Va rugam pastrati distantarea fizica in sala, in conformitate cu normele Covid.

* Este obligatorie purtarea mastii in zonele comune(intre-hol,receptie,vestiare)

Este interzisa folosirea injuraturilor, a limbajului neadecvat si a sunetelor (urlete,tipete, ragete) care pot deranja pe cei din jur.

Este interzisa folosirea unui limbaj trivial, ton ridicat sau cuvinte jignitoare adresate angajatiilor locatiei.

Va rugam sa evitati privirile insistente catre alte persoane din sala. Pentru unele persoane, o privire insistenta poate insemna o atitudine nepoliticoasa, agasanta, provocatoare sau chiar hartuire, mai ales daca este o persoana de sex opus.­

Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor, medicamentelor si fumatul in incinta salii este interzisa.

Nu tineti ocupate aparatele si echipamentele in pauza dumneavoastra dintre seturi.

Aveti obligatia de a pune la loc discurile, barile si toate echipamentele salii dupa ce ati terminat de lucrat cu ele.

Este interzisa folosirea necorespunzatoare, bruscarea sau trantirea aparatelor si echipamentele salii.

Lucrul cu greutati marii se va face numai in prezenta instructorului sau a partenerului de antrenament.

Este interzis accesul clientilor la aparatura audio-tv si sitemul de ventilatie si aerisire (aer conditionat, geamuri, calorifere).

REGULI DE CONDUITA VESTIARE

Este interzisa fortarea sau bruscarea dulapurilor. In cazul in care dulapul dumneavoastra nu functioneaza aveti obligatia de a chema un membru al staff-ului sa rezolve problema.

Membrii au obligatia sa isi depoziteze si incuie toate lucrurile si obiectele personale in dulap, pe toata perioada utilizari facilitatilor salii.

Aveti obligatia sa folositi slapi si prosop in vestiar si la dusuri.

In cazul deteriorari sau distrugeri bratari de acees a dulapurilor sau celorlalte echipamente din vestiar, membrii se obliga sa achite contravaloarea acestora.

Recipientele, gunoaiele sau resturile nu vor fi lasate la dusuri, pe canapea sau in dulap, ci se arunca in cosurile de gunoi prezente in vestiar.

Decenta dumneavoastra, bunul simt in vestiar sunt cerute si apreciate.

Respectati spatiul personal si evitati privirile insistente catre alti membri din vestiar.

Va rugam nu folositi in abundenta produsele de ingrijire corporala ( deodorant, spray, parfum, etc.)

Aveti obligatia de a restitui la receptie prosoapele inchiriate, in caz contrar ve-ti achita contravaloarea prosopului.

Nu va urcati cu picioarele pe canapele.

Va rugam ocupati un singur loc pe canapea, nu este normal ca geanta dumneavoastra sa ocupe inca un loc, in timp ce alti membrii sunt obligati sa astepte un loc sa se elibereze.

Intorceti-va uscati de la dusuri pentru a nu lasa urme de apa in vestiar.

Orice obiect pierdut va fi predat receptiei. Obiectele care nu vor fi revendicate in 30 de zile vor fi donate.

REGULI DE CONDUITA SPA

Este interzisa intrarea in SPA fara prosop, slapi, slipi sau echipament de baie.

DUSUL DIN SPA ESTE OBLIGATORIU SA FIE FOLOSIT INAINTE DE INTRAREA IN SAUNE SI JACUZZI. 

SPA -ul este atat pentru femei cat si pentru barbati, deci Nu este permis nudismul sau orice forma de exhibitionism.

Este interzis accesul in SPA al persoanelor cu boli dermatologice, escoriati si leziuni de piele.

Este interzisa intrare in sauna uscata cu bidoane si recipiente proprii.

Este interzis accesul in interiorul sauni cu slapi.

Uscati-va corpul inainte de iesirea din SPA pentru a nu lasa urme de apa.

Pentru utilizarea jacuzzi-ului aveti instructiunile de folosire postate pe perete.

In cazul in care un echipament nu functioneaza, va rugam NU incercati dumneavoastra sa il reparati, informati receptia salii, care se va ocupa imediat de solutionarea defectiuni.

CLASE AEROBIC

Desfasurarea claselor de aerobic se va face in concordanta cu orarul postat pe site-ul WWW.EVOLUTIONFIT.RO si din aplicatia de membri.

Orarul claselor poate varia de la o saptamna la alta, precum si continutul orelor.

Rezervarile la clasele de aerobic se fac atat online, pe site-ul WWW.EVOLUTIONFIT.RO si pe aplicatia de membri, cat si la receptie(daca exista disponibilitate). RECOMANDAM rezervarile ONLINE.

Clasele se vor ține doar cu minim 5 persoane. Clienții sunt avertizați prin mail dacă se anulează clasa din aplicație / sistem cu cel puțin 2 h înainte. Accesul şi participarea Membrilor la antrenamentele de fitness de grup, organizate de către Evolution Fitness sub conducerea antrenorilor din cadrul locatiei, se va face numai în limita locurilor disponibile si numai daca Membrul efectueaza check-in-ul la receptie potrivit Regulamentului de rezervări clase de group fitness si de Aplicare Penalitati, prin prezentarea cardului sau de membru/aplicatiei, daca membrul are fotografie in profilul de membru pentru a-si dovedi indentitatea, si in baza bonului emis la receptie pentru clasa rezervata.

Politica de anulare este postata atat pe site cat si pe aplicatia de membri.

In cazul in care un membru intarzie la clasa de aerobic rezervata, ramane la latitudinea instructorului daca ii va permite sau nu accesul in sala.

Accesul dupa inceperea clasei de mai mult de 5 minute nu va fi permis.

Accesul in sala de aerobic va fi permis doar dupa ace clasa anterioara a luat sfarsit si participantii la clasa au parasite sala.

In cazul in care un membru va periclita in orice fel buna desfasurare a clasei de aerobic, va trebui sa paraseasca sala de aerobic la cererea instructorului.

Bicicletele de Real Ryder sau Spinning pot fi utilizate DOAR in timpul claselor stabilite si DOAR de membri participanti la clasa.

ZONA PT

Zona PT poate fi folosita de orice membru al locatiei noastre, cu mentiunea ca Instructorii Personali si clientii lor vor avea PRIORITATE in folosirea echipamentelor si a aparatelor cardio, precum si in folosirea spatiului disponibil.

In cazul oricaror neintelegeri, va rugam nu intrati in disputa verbala cu Instructorii Personali, ci adresati-va receptiei sau Mangerului locatiei, care va solutiona problema.

Orarul de functionare a zonei PT este urmatorul:

*Luni-Vineri 06-21

*Sambata-Duminica 08-19

Sectiunea III Termeni si conditii

Obiectul prezentului abonament il reprezinta furnizarea de catre SC FIT BODY EVOLUTION a accesului membrilor la serviciile mentionate mai sus, in schimbul platii de catre membri a unui pret reprezentând contravaloarea acestui acces la servicii, cuantumul pretului fiind stabilit periodic de catre SC FIT BODY EVOLUTION. 

Prezentul abonament inceteaza in una dintre urmatoarele situatii: (a) prin acordul partilor; (b)la sfârsitul perioadei pentru care a fost incheiat; (c) in cazul aparitiei unui eveniment de Forta Majora; (d)in cazul decesului membrului; (e)prin efectul legii sau in cazul unei hotarâri judecatoresti definitive si (e) prin rezilierea abonamentului de catre SC FIT BODY EVOLUTION , conform prevederilor din prezentul contract. In cazul incalcarii de catre membru a obligatiilor ce ii revin in conformitate cu prevederile prezentului abonament, sau daca membrul a savârsit vreuna dintre incalcarile prevazute in Regulamentul intern de functionare, SC FIT BODY EVOLUTION va avea dreptul de a rezilia abonamentul, fara interventia instantei de judecata si fara nicio alta formalitate prealabila (abonamentul va fi considerat reziliat de drept – pact comisoriu, conform art. 1553 Cod Civil). Totodata, SC FIT BODY EVOLUTION este indreptatita sa solicite daune-interese membrului, in vederea acoperirii, in integralitate, a prejudiciului suferit.

Membrii nu pot cesiona abonamentul, in intregime sau in parte.

Membrul a luat la cunostinta si accepta faptul ca, pe perioada derularii abonamentului, SC FIT BODY EVOLUTION este efectueze anumite lucrari cu privire la la anumite zone din cadrul acesteia ori la echipamentele acesteia, necesare bunei impuse de legislatia in vigoare de orice contract la care proprietarul este SC FIT BODY EVOLUTION , pe desfasurarii lucrarilor mentionate asigure accesul membrului la facilitatile oferite de locatia noastra, care nu vor avea limitari/restrictii impuse de specificul lucrarii. Cu toate acestea, pe desfasurarii respectivelor lucrari, este posibil , pentru perioade de timp rezonabile, sa existe unele limitari/restrictii cu privire la accesul membrilor la incinta salii, la anumite zone ale acesteia sau la anumite facilitati oferite de aceasta. In acest caz, SC FIT BODY EVOLUTION va informa membrul, in timp util, prin afisarea unui anunt, la receptie precum si prin publicarea unui anunt pe website-ul SC FIT BODY EVOLUTION.

In situatia in care oricare dintre termenii sau prevederile prezentului abonament este sau va fi calificata drept nula, ilegala sau nevalida, conform legislatiei in vigoare, toate celelalte conditii si prevederi ale prezentului abonament vor ramâne in vigoare.

Prin semnarea prezentului abonament, membrul declara, in conformitate cu dispozitiile art. 1203 Cod Civil, ca accepta in mod expres si este de acord cu prevederile abonamentului, care nu sunt contrare vointei sale.

In cazul in care partile isi incalca obligatiile din acest contract, neexercitarea de catre partea care a suferit vreun prejudiciu a dreptului de a cere executarea intocmai sau prin echivalent a obligatiei respective nu va fi interpretata in niciun caz ca o renuntare la acel drept.

Orice drept din prezentul contract poate face in orice moment obiectul unei renuntari de catre partea care este titularul respectivului drept, dar nicio astfel de renuntare nu va produce efecte decât daca este prevazuta in mod expres intr-un document scris, semnat in mod valabil de catre si in numele partii care renunta la respectivul drept. Nicio renuntare de catre oricare dintre parti la orice drept din prezentul contract, in una su mai multe ocazii, nu va fi considerata sau interpretata ca fiind o renuntare la acelasi drept sau la orice alt drept din prezentul contract in orice alta ocazie viitoare.

In cazul aparitiei unui Caz Fortuit sau Forta Majora, SC FIT BODY EVOLUTION nu va fi considerata responsabila pentru neindeplinirea sau indeplinirea necorespunzatoare a obligatiilor sale contractuale pe toata durata in care Cazul Fortuit sau Forta Majora actioneaza. De asemenea, SC FIT BODY EVOLUTION nu raspunde pentru fapta oricarui tert strain de prezentul contract, care are caracteristicile unui Caz Fortuit sau a unei Forte Majore.

Partile recunosc in mod expres faptul ca toate si oricare dintre prevederile prezentului contract au fost citite inainte de semnarea acestuia.

Partile convin sa actioneze in mod rezonabil pentru a incerca solutionarea pe cale amiabila a oricarui diferend. In cazul in care partile nu vor reusi sa solutioneze pe cale amiabila diferendul nascut intre acestea, se vor adresa in acest sens instantelor judecatoresti.

SC FIT BODY EVOLUTION are dreptul sa modifice periodic, in tot sau in parte, Regulamentul intern de functionare, in cazul in care circumstantele de natura tehnica sau legala impun acest lucru. Membrul va fi informat despre modificarile aduse Regulamentului intern de functionare prin afisare la receptia SC FIT BODY EVOLUTION, respectiv prin publicare pe site-ul www.evolutionfit.ro, fiind valabile incepând cu a 5-a zi lucratoare de la data afisarii lor.

Membrii trebuie sa respecte intotdeauna Regulamentul de functionare interna al SC FIT BODY EVOLUTION, afisat in incinta SC FIT BODY EVOLUTION, in aplicatia membri, pe site-ul www. evolutionfit.ro, precum si orice alte reglementari specifice, afisate si/sau amplasate in diferite zone ale incinte SC FIT BODY EVOLUTION(receptie, sali de antrenament, sali de antrenament de grup,vestiare,etc.).

Prin semnarea prezentului abonament, membrii declara ca au citit, au inteles, au acceptat si au fost de acord cu intregul continut al Regulamentului intern de functionare, disponibil la receptia SC FIT BODY EVOLUTION si pe pagina de internet www.evolutionfit.ro.

Prin semnarea acestui document am luat la cunostinta, sunt de acord, accept si ma angajez sa respect regulile si regulamentul intern de functionare al SC FIT BODY EVOLUTION SRL.