Loading... Loading...

RealRyder

RealRyder

RealRyder este un concept unic de ciclism indoor, efectuat sub îndrumarea unui instructor atestat şi în ritmul muzicii. Bicicleta RealRyder nu se aseamănă cu nicio altă bicicletă de interior de pe planetă. Tehnologia unică, articulată a ramei permite ciclistului – de la nivel începător la avansat – să se implice total, cu corpul și mintea, într-o experiență incomparabilă, dinamică și funcțională de ciclism.

Cadrul articulant brevetat și headsetul operațional aparținând exclusiv bicicletei de interior RealRyder® permit înclinarea, schimbarea direcției, virajul și reechilibrarea prin trei planuri esențiale de mișcare, implicându-te total în experiența de ciclism. Bicicleta RealRyder® oferă beneficii superioare față de bicicleta staționară de zi cu zi, beneficii de ordin biomecanic, fiziologic și emoțional.

RealRyder îmbunățește rezistența și stabilitatea centrului de greutate, în timp ce provoacă dezvoltarea echilibrului, coordonării întregului corp și a aptitudinilor proprioceptive. În timpul mișcărilor de înclinare și viraj, pune în exercițiu mai multe grupe de mușchi și arde cu până la 20% mai multe calorii decât bicicletele convenționale. Șoldurile, spatele și genunchii beneficiază de o mobilitate mai mare a articulațiilor, datorită faptului că bicicleta se deplasează odată cu mișcarea naturală de pedalare a corpului.