Loading... Loading...

Cross_Fit

Cross_Fit

Cross_Fit-ul este un stil de viață, caracterizat prin exerciții eficiente, executate în condiții de siguranță și o alimentație sănătoasă. Prin Cross_Fit poți atinge orice obiectiv, de la îmbunătățirea stării de sănătate, la scăderea în greutate și până la creșterea performanțelor sportive. Programul este potrivit atât pentru cei avansați, cât și pentru cei care n-au mai practicat activități sportive.

Nu trebuie să fii în formă ca să practici Cross_Fit, dimpotrivă cu ajutorul acestui program vei ajunge să fii în formă. Poți începe să practici CrossFit indiferent de nivelul de pregătire fizică.  Antrenamentele devin mai dificile pe măsură ce tu devii mai puternic. Antrenamentele sunt diferite în fiecare zi și sunt modificate de către antrenor în funcție de nivelul de pregătire fizică al participanților. Exercițiile sunt mișcări funcționale, executate eficient și în condiții sigure, la orice vârstă și nivel de pregătire fizică.

Vei lucra tot corpul și vei scădea riscul unei accidentări viitoare prin transferul presiunii dinspre coloană și articulații spre musculatură. Vei dezvolta întreaga musculatură, dar fără să pui accente pe acei muschi foarte puțin solicitați în viața de zi cu zi – spre deosebire de culturism – iar corpul tău va arăta armonios. Adrenalina va fi prezentă în timpul antrenamentelor iar endorfinele eliberate după acestea te vor menține într-o stare de bine timp de câteva ore!