Loading... Loading...

Strenght & Stretch

Strenght & Stretch

Este o clasa in care se folosesc exerciții fizice, în care un mușchi sau un tendon specific este flexat sau întins în mod deliberat. Acest exercițiu ajută la îmbunătățirea elasticității mușchilor și la obținerea un tonus muscular confortabil. Rezultatul este un sentiment de control sporit al mușchilor, flexibilitate și amplitudine de mișcare.

BENEFICIILE STRETCHING-ULUI:

 1. Sporim flexibilitatea si amplitudinea mișcării
  Musculatura și articulațiile flexibile îți pot îmbunătăți performanțele zilnice. Flexibilitatea tinde să scadă odată cu creșterea în volum a masei musculare, dar o poți recâștiga și chiar menține.
 2. Îmbunătățirea circulației
  Crește fluxul sanguin către mușchii tăi. Sângele care curge prin musculatură transportă oxigen și substanțe nutritive, dar elimină, în același timp, și deșeurile din țesutul muscular. De asemenea, îmbunătățirea circulației poate contribui la scurtarea timpului de recuperare dacă ai suferit leziuni musculare.
 3. O postură mai bună
  Împiedica scurtarea musculaturii, permițându-ți să îți menții poziția corectă. Postura bună poate reduce la minimum disconfortul și durerile musculare.
 4. Eliberarea stresului
  Relaxează mușchii scurtați sau tensionați, care însoțesc adesea stările de stres.
 5. Îmbunătățirea coordonării
  Coordonarea și echilibrul te vor ajuta să te menții în deplasare și vei fi mai puțin predispus la răniri cauzate de căderi.